Over ons

Passie en ambitie

Schildersbedrijf Sonneveldt is al vele jaren jaar actief in Nederland. De firma is in 2007 opgericht door Jan Sonneveldt die bekend staat om zijn actieve en resultaatgerichte werkhouding.

Jan Sonneveldt – schildersbedrijf Sonneveldt
Jan Sonneveldt - schildersbedrijf SonneveldtWerkzaam als stand-bouwer bij zijn vader kwam Jan er al snel achter dat zijn passie net ergens anders lag. Tijdens een een korte ‘uitprobeer-periode’ kwam Jan in aanraking met de schilderswereld, waar hij in zijn eigen woorden “zijn draai echt gevonden heeft.” Onder de hoede van een mentor heeft Jan veel kennis en praktijkervaring opgedaan, om daarmee door te pakken en dat verder te ontwikkelen.
Nu kijkt Schildersbedrijf Sonneveldt terug op een aantal indrukwekkende projecten, waaronder het schilderen van vele woningen en diverse bekende modeketens.

Kwaliteit

Schildersbedrijf Sonneveldt gebruikt uitsluitend hoogwaardige producten die perfect passen bij uw kleurkeuze en materiaal. Door enkel te werk te gaan met de producten van Sikkens zorgt de schilder van Schildersbedrijf Sonneveldt er voor dat uw gebouw of woning elke weersomstandigheid aan kan. Wij denken graag met u mee, om samen tot de perfecte oplossing te komen voor een aantrekkelijke prijs. Bij elke ondergrond past een unieke oplossing!

Persoonlijke aanpak

Schilderwerk binnen door JanWij begrijpen dat het best spannend kan zijn om een wildvreemde de binnenkant van uw woning te laten schilderen. Bij Schildersbedrijf Sonneveldt staat een persoonlijke aanpak om deze reden hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u precies weet welke personen u in huis haalt. Op deze manier hoeft u niet te vaak vrij te nemen of thuis te blijven terwijl onze schilder aan het werk is.
Het is ook mogelijk uw woning of pand tijdens de vakantie te laten schilderen. Wij behandelen uw eigendommen met grote zorgvuldigheid en nemen hierbij de veiligheid uiterst serieus.

Regio

Schildersbedrijf Sonneveldt werkt aan projecten in zuidelijk Nederland.
Jan heeft veel klanten in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal in Noord-Brabant (Halsteren, Hoogerheide, Ossendrecht, Woensdrecht, Oudenbosch, Steenbergen, Wouw,  Heerle, Willemstad, Zevenbergen) en ook in het omliggende gebied: Zeeland (Tholen, Sint-Maartensdijk, Sint Philipsland, Bruinisse in Zeeland) en steden in in Zuid-Holland (Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, etc.).
Met Nederland als werkgebied is Jan ook regelmatig aan het schilderen in steden als Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Breda en Antwerpen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.