Spuitwerk

Plafonds en muren verkleuren in de jaren, onder andere door zonlicht, roken, stootschade, vochtwerking of waterschade. Laat in één dag uw wanden of plafond Airless Latex spuiten door schildersbedrijf Sonneveldt en geniet weer van een mooi wit of gekleurd plafond.

Spuitwerk laten uitvoeren door Schildersbedrijf Sonneveldt
Spuitwerk laten uitvoeren door schildersbedrijf Sonneveldt

Voordelen van spuitwerk

Het spuiten van plafonds en wanden maakt alles weer fris, egaal glad en mooi strak. Bij het latex spuiten worden de wanden en/of plafonds machinaal voorzien van latex verf. Spuitwerk is daarmee echt anders dan traditioneel rollen. Spuitwerk neemt dan ook minder tijd in beslag dan andere schilderstechnieken, zeker bij grotere oppervlaktes.
Voor de mooiste en snelste afwerking is latex spuiten de juiste keuze.

  • spuitwerk is in de meeste gevallen binnen 1 dag klaar
  • spuitwerk is 100% dekkend
  • u kan kiezen uit elke gewenste kleur
  • spuitwerk kan op elke harde ondergrond, zoals muren en plafonds
  • spuitwerk geeft een egaal en strak eindresultaat
  • spuitwerk zorgt voor een snelle en professionele afwerking

Wanneer u kiest voor spuitwerk, dan kiest u voor een mooi en glad resultaat.

Beste aanbod

Wij proberen altijd de beste aanbieding te doen in prijs en kwaliteit. Heeft u ergens anders een betere aanbieding ontvangen, laat het ons dan weten, zodat wij dit kunnen vergelijken en bekijken hoe wij u een beter aanbod kunnen doen. Wij leveren graag een passende oplossing voor al uw schilderwerk.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en bespreken met u wat aangepakt kan worden. Maak hier een afspraak.

Reacties zijn gesloten.