Buitenschilderwerk

Schilderwerk buiten

Een kwalitatief geverfd gebouw zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk, maar vergroot ook de levensduur van het pand en zorgt daarmee voor behoud van waarde.

Buitenschilderwerk door schildersbedrijf Sonneveldt

bescherming nodig

Uw woning of bedrijfspand krijgt door de jaren heen veel te verduren. Elk seizoen brengt zijn eigen hoeveelheid schade met zich mee, door zon, regen, wind, hagel, vorst en zelfs zand.
Door regelmatig buiten te verven en onderhoud te geven aan deuren, kozijnen, buitemuren en gevelbetimmering voorkomt u problemen. Goed schilderwerk voorkomt ondermeer houtrot, klemmende ramen of deuren en kleurverlies.
Schildersbedrijf Sonneveldt zorgt ervoor dat het schilderwerk in goede conditie blijft bij alle weersinvloeden, door vakwerk te leveren en de juiste materialen te gebuiken.

Schilderwerk buiten

fraai en kleurrijk

Een ander kleurtje kan wonderen doen en zorgt voor een mooie uitstraling van uw eigendom, dus een professionele onderhoudsbeurt zorgt er voor dat uw pand ongedeerd de seizoenen doorkomt én dat uw pand er stralend uitziet en zijn waarde behoud.

wanneer een onderhoudsbeurt geven?

Uit ervaring blijkt dat buitenschilderwerk zo om de 5 jaar nodig is en de schilderbeurt buiten belangrijk wordt. Uiteraard is de levensduur, kwaliteit en kleurafwijking van het buitenschilderwerk afhankelijk van allerlei factoren, waaronder genoemde weersinvloeden.
Voor meer informatie over onderhoud en bescherming van uw pand, klik hier.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs, om te inspecteren of uw buitenschilderwerk aangepakt moet worden. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak: neem gerust contact op.

Reacties zijn gesloten.