Binnen en buiten

Schilderwerk binnen

Trap verven

Vakkundig schilderwerk heeft een positief effect op de uitstraling van uw pand. Dit geldt voor buiten én ook voor binnen. Strak en professioneel schilderwerk is een van de redenen waarom uw woning of bedrijfspand een schilder van Schildersbedrijf Sonneveldt verdient. Het gebruik van de juiste soorten verf in combinatie met de juiste vakkennis beschermt namelijk de deuren, ramen, wanden, plafonds en het houtwerk in uw gebouw van binnenuit.

Schilderwerk buiten

Schilderwerk buiten

Een kwalitatief geverfd gebouw zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk, maar draagt ook bij aan de conservatie van uw woning of bedrijfspand.

Uw gebouw krijgt door de jaren heen veel te verduren. Elk seizoen brengt zijn eigen hoeveelheid wind-, regen-, zand- en zonschade met zich mee. Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en draagt bij aan een mooie uitstraling van uw eigendom.
Een professionele onderhoudsbeurt zorgt er voor dat uw pand er stralend uit ziet en ongedeerd de seizoenen doorkomt. Voor meer informatie over onderhoud en bescherming van uw eigendommen, klik hier.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.