Onderhoud

Schildersbedrijf Sonneveldt beschermt uw eigendom

Uw woning is vaak uw meest waardevolle materiële bezit. Om dit zo te houden, is het zaak dat u het pand goed beschermt. Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk kan veel problemen veroorzaken. Wanneer de weersinvloeden vrij spel hebben veroorzaakt dit: houtrot, lekkend (isolatie) glas, vochtdoorslag, schimmelvorming of klemmende deuren en ramen. Zaken die u liever niet wilt. Voorkom onnodig verval, slijtage of hoge extra kosten en laat uw huis of bedrijfspand tijdig opnieuw schilderen.

Aanpak

Tijdens een onderhoudsbeurt bekijkt de schilder van Schildersbedrijf Sonneveldt elke vierkante centimeter. Voordat hij begint met verven controleert de schilder of de verflaag nog voldoende bescherming biedt en of de kit en stopverfranden nog deugdelijk zijn. Pas nadat het gebouw of huis volledig is nagekeken, gaat de schilder vakkundig aan de slag. De combinatie van de meest duurzame materialen en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw eigendom weer van binnen tot buiten beschermd zijn tegen moeder natuur.

Onderhoudswerkzaamheden:

Het onderhoud van Schildersbedrijf Sonneveldt bestaat bijvoorbeeld uit:
• oude of gebladderde verflagen verwijderen
• ondeugdelijke kitranden of stopverf verwijderen
• kale delen voorzien van grondlak
• kitranden of stopverf opnieuw aanzetten
• opstaande verbindingen / verstekken dichten
• voorlakken: overgronden met grondlak
• aflakken: geheel na droging afwerken

Onderhoud houtwerk

Onderhoud en …

Verf beschermt houtwerk

… bescherming van uw pand

Onderhoudsplan

Schildersbedrijf Sonneveldt raadt u aan om een onderhoudsafspraak in te plannen voordat de verflaag helemaal afgebladderd is of de weersinvloeden uw woning of pand hebben aangetast. In de schilderswereld geld het motto: Voorkomen is beter dan genezen. Om deze reden biedt Schildersbedrijf Sonneveldt een onderhoudsplan aan. Samen met u wordt er een plan opgesteld om uw woning of pand op de meest voordelige manier zo goed mogelijk te onderhouden. Op vooraf afgesproken momenten pakken we dan onderdelen van uw pand aan, zodat u er verder niet meer mee bezig hoeft te zijn.

Vragen over het onderhoudsplan? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.