Aanpak

Gespecialiseerd in schilderswerkzaamheden voor binnen en buiten.

Iedereen is het wel eens met de uitspraak: “Een goed begin is het halve werk.” Dit geldt zeker voor het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand.
Schildersbedrijf Sonneveldt schildert al uw wanden, deuren, ramen, plafonds, gevels en kozijnen op vakkundige wijze en garandeert het beste resultaat. Dit zorgt voor een gezond gebouw met een professionele uitstraling.

Persoonlijk en veilig

Woning verven

Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn om een wildvreemde de binnenkant van uw woning te laten schilderen. Bij Schildersbedrijf Sonneveldt staat een persoonlijke aanpak om deze reden hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u precies weet welke personen u in huis haalt. Op deze manier hoeft u niet te vaak vrij te nemen of thuis te blijven terwijl onze schilder aan het werk is.
Het is ook mogelijk uw woning of pand tijdens de vakantie te laten schilderen. Wij behandelen uw eigendommen met grote zorgvuldigheid en nemen hierbij de veiligheid uiterst serieus.

Onze aanpak

Schilderwerk binnen door JanDe schilder van Schildersbedrijf Sonneveldt levert schilderswerk op maat aan particulieren en bedrijven, tegen een scherpe prijs.
Elk project wordt nauwkeurig in kaart gebracht en efficiënt uitgewerkt. De schilder gaat graag samen met u aan de slag om zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen en behoeften.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reacties zijn gesloten.